czekaj...
Loguję...
Ładuję
Szkolenia GMP z elementami HACCP (tzw.minimum sanitarne)

Program szkolenia:
1. Rodzaje zanieczyszczeń
2.Zasady dobrej praktyki higienicznej GMP
3.System analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych.
4.Zasady racjonalnego żywienia.
5.Podstawowe zasady znakowania żywienia
6.Bezpieczeństwo żywności.

Celem szkolenia jest przyswojenie wiedzy w zakresie przestrzegania higieny pracy w procesie produkcji magazynowania i obrocie świeżą żywnością.

Szkolenie jest skierowane do osób pracujących przy obrocie świeżej żywności oraz dla pracowników pracujących przy produkcji żywnością (stanowiska związane z żywnością)

Cena szkolenia 80 zł za osobę(5 godzin szkolenia)

Zapisy na szkolenie telefonicznie bądź email.
Szkolenia GMP z elementami HACCP (tzw.minimum sanitarne)

Dodane przez: Magdalena Talkowska, 16 kwietnia 2014r.
Autor: Magdalena Talkowska
Kategoria: Rozwój osobisty
Tagi:
Licencja:


Głosów: 0
2178
Szkolenia GMP z elementami HACCP (tzw.minimum sanitarne) Program szkolenia: 1. Rodzaje zanieczyszczeń 2.Zasady dobrej praktyki higienicznej GMP 3.System analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych. 4.Zasady racjonalnego żywienia. 5.Podstawowe zasady znakowania żywienia 6.Bezpieczeństwo żywności. Celem szkolenia jest przyswojenie wiedzy w zakresie przestrzegania higieny pracy w procesie produkcji magazynowania i obrocie świeżą żywnością. Szkolenie jest skierowane do osób pracujących przy obrocie świeżej żywności oraz dla pracowników pracujących przy produkcji żywnością (stanowiska związane z żywnością) Cena szkolenia 80 zł za osobę(5 godzin szkolenia) Zapisy na szkolenie telefonicznie bądź email.
 

Udostępnij
Pokaż komentarze (0)  


Sprawdź też inne szkolenia:
Partnerzy:
cyfrowynauczyciel.pl
rozwojowiec.pl
wszechnica.org.pl
  Publikujemy na licencji Creative Commons CC
 
 
Innowacyjna Gospodarka
PARP
Unia Europejska
 
 
 
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego

Dotacje na innowacje - Inwestujemy w Waszą przyszłość