czekaj...
Loguję...
Ładuję
Węglowodany. Właściwości i wykrywanie glukozy, sacharozy, skrobii, celulozy, carbohydrates

Dodane przez: Freelearning , 07 stycznia 2013r.
Autor: staszek300
Kategoria: Nauki przyrodnicze
Tagi:
chemia
Licencja:


Głosów: 0
6728
Przegląd węglodowanów. Glukoza, sacharoza, skrobia, celuloza. Próba Tromera i Tollensa.
 

Udostępnij
Pokaż komentarze (0)  


Sprawdź też inne szkolenia:
Partnerzy:
cyfrowynauczyciel.pl
rozwojowiec.pl
wszechnica.org.pl
  Publikujemy na licencji Creative Commons CC
 
 
Innowacyjna Gospodarka
PARP
Unia Europejska
 
 
 
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego

Dotacje na innowacje - Inwestujemy w Waszą przyszłość